Anna och Lucia (f 01, e. Furubäcks Inter 191, u, Björkhems Lycka 3039, uppf. Gert-Owe Carlsson) åkte på utställning i Åstorp den 25 oktober 2008

Det var andra gången jag var på utställning, förra var nog tio år sedan med min första fjording. 

Lucia hade blivit utställd som treåring tidigare, men rätt tråkiga resultat. Men alla tycker klart att sin egen häst är världens finaste, så jag ville ge Lussan en chans till. 

Efter lite träning, badning och putsning (och klippning, till domarens förtret) bar det iväg till Åstorp. Lite förvirrad var matte när domare Morgan Johansson beskådat min häst och inte ger några poäng, vi skulle komma tillbaka senare. Inte fattade jag att det betydde fina poäng!

Vi fick komma in ett par timmar senare och blev då belönade med 8-9-7-9-8=41p. Jippi! Högt över förväntan för mig, men Lucia, den självgoda prinsessan, var inte ett dugg överraskad! domaren lämnade oss med kommentaren "Den hästen ska antingen ha föl eller tävla". Så det är väl bara att lyda.

Hela resultatlistan för deltagande fjordingar finns på NSFFs hemsida. Fotona är tagna av Marie Svensson, NSFF, som var en trogen och duktig hästskötare och fotograf under dagen.

Hälsningar

Anna Mattsson och Lucia